İGDAŞ MÜHENDİSİ CAMİYE AYAKKABIYLA GİRMEK İSTEDİ

24.01.2013 07:46:36

İGDAŞ MÜHENDİSİ CAMİYE AYAKKABIYLA GİRMEK İSTEDİ

Sancaktepe İgdaş Müdürlüğünde çalışan bayan mühendis cami içerisine döşenen doğalgaz tesisatının kontrol etmeye gittiğinde camiye ayakkabılarıyla girmeye çalıştı.

Sancaktepe Sarıgazi Yunus Emre Camii caminin ısıtılması amacıyla Doğalgazlı katalitikli ısıtıcılardan cami içerisine takılması için bir doğalgaz mühendislik firmasıyla işin yapımı için anlaştı. Doğalgaz tesisatının döşenmesinden sonra tesisatın uygunluğunu kontrol etmek için camiye gelen İgdaş mühendisi cami içerisine ayakkabılarıyla girmek istedi. İlgili cami dernek görevlisinin müdahale etmesi sonucu görevli mühendis ayakkabılarıyla girememiş , fakat yine ayakkabılarını çıkartmamış, cami dernek görevlisinin galoş bularak giydirtmesi sonucu İgdaş görevlisi galoşları ayakkabısına geçirerek, içeriye ayakkabılarıyla girmiş ve gerekli incelemeleri yapmıştır.

Olay hakkında bilgi aldığımız Yunus Emre Camii Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Yılmaz , olayın büyük bir terbiyesizlik affedilemeyecek bir hakaret  olduğunu, olayın daha ayrı bir vehameti ise yapılan hakaretin toplumun değerlerini en önde tutması gereken İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bir iştiraki olan igdaş personeli tarafından yapılmış olmasıdır.

Bu durum ile ilgili olarak büyükşehir belediyesi, igdaş yönetimi ve Ak Parti Genel Merkezine gerekli bilgilendirmelerin yapıldığını ve henüz bir cevap verilmediğini belirten Dernek Yönetim Kurulu Başkanı , bunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı ve bir sonuç alınamazsa daha farklı platformlarda da gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki