HASAN CAN?A YAKIŞMIYOR

21.05.2013 11:25:43

HASAN CAN?A YAKIŞMIYOR

HASAN CAN?A YAKIŞMIYOR

Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan Can, Ümraniye?de bir çok yeniliklere imza atan yerel yöneticilerden biri olarak, halkın ve hükümetin gözünde itibar sahibi oldu.

Altında imzası bulunan eserlerin başında tabiri caizse kendi köşkü-sarayı denilecek boyutta olan belediye başkanlığı sarayı gelmektedir. Yerel seçimlerin arifesinde bir hışımla başlandı ve kısa sürede bitirilerek hizmete açıldı. Yerel seçimler arifesinde diyorum: çünkü, bir kendi çıkarları doğrultusunda halkın gözünü boyamak için yapılan eserler-yatırımlar vardır. Bir de yapılması gereken, fakat halkın nazarında kendi lehine ses getirecek kapasitesi olmayan yatırımlar vardır.

Sayın Hasan Can da bunu çok iyi bilen, taşı yerinde ve zamanında oynamayı iyi bilen biri olaraktan böyle yaptı. Belediye sarayı ve ilçenin görsel ahengi ilk etapta halkın gözüne ilişen yerlerdir. Buralarda sayın hasan can atını doğru oynuyor ve en ihtişamlısını yapıyor ki halkın gözünde büyük başkan olsun.

PEKİ DİĞER YATIRIMLAR NE OLACAK?

Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan Can, Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binalarını 2013?e kadar yapıp bitirme karşılığında, binlerce metre kare araziye ihtişamlı belediye sarayını acil olarak yapmış, fakat diğer taraftan halkın gözünde kendi lehine reklam payı düşük olan Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binalarını ağırdan almakta olup denilen tarihe yetiştirmemiştir.

Sayın başkan bu davranışı ile başbakanın ideallerini tepmekte ve sözüne itibar edilmeyen sıradan yaparız-ederizci başkan görünümüne düşmektedir. Bu da Sayın Başbakanımızın ritüeline uymamaktadır. Aynı zamanda bu, direkt olarak hükümetin aleyhine bir durumdur. Yani başbakanı yerelde zora sokacak bir davranıştır. Buna da kimsenin hakkı yoktur. Lütfen sayın başkan, oturmuş olduğunuz koltuğun hakkını verin ve bu umursamaz davranışınıza da bir son verin!

 

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki