AYGAD ÜYELERİ İLE KAHVALTIDA

29.03.2011 11:44:26

AYGAD ÜYELERİ İLE KAHVALTIDA

AYGAD Üyeleri ile Kahvaltıda Buluştu? 

     Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği üyeleri, 27 Mart Pazar Günü MAKSEV de düzenlenen kahvaltı ile bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıya katılım oldukça fazlaydı.

     Maltepe MAKSEV de düzenlenen ve dernek üyeleri arasında dayanışma ve kaynaşmayı amaçlayan kahvaltıya çok sayıda dernek üyesi aileleri ile birlikte katıldı. Birlikte yapılan kahvaltının ardından Başkan Hakan MANİCİ?nin yapmış olduğu konuşmanın satır başları ise şöyleydi.

     Başkan MANİCİ, tüm üyeleri ve gazeteci ailelerini selamlayarak başladı konuşmasına.  Kısa zamanda katedilen uzun bir yolun keyif verici mutluluğunu paylaştı bizlerle. Dernek yönetimi ve üyeleri ile birlikte yapılan ziyaretlerden bahseden Başkan MANİCİ, Anadolu yakasındaki tüm belediyelerde, Belediye Başkanları ile yapılan görüşmeleri katılımcılara anlattı. Yapılan ziyaretlerin devam edeceği bilgisi içerisinde, son derece olumlu ve destekleyici görüşmeler olduğunu gözlemlediklerini ifade etti. Dernek üyelerine verilen ve kısa sürede yerine getirilen sözlerden de bahseden MANİCİ, çalışmalarını sürdürdüğü diğer projelerle ilgilide kısa sürede sonuca ulaşıp bizleri bilgilendireceğini ifade etti. Yapılan bu etkinliklerle, dernek üyelerinin birbirleri ile olan iletişiminin daha da güçlenmesini hedeflediklerini anlatan başkan, yeni organizasyonlarda bir araya gelmek üzere davetlileri selamlayarak konuşmasına son verdi.

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki