Sarıgül Kirliliği

15.02.2014 21:29:09

Sarıgül Kirliliği

Sarıgül Kirliliği

Uzun zamandır takip ediyorum ve sözde çevrecilerle beraber olduğunu söyleyen Sarıgül ve adamlarının çevre kirliliği konusunda ne kadar duyarsız olduklarını görmek bizi üzüyor ve bu ekibe bunu doğrusu hiç yakıştıramadık.

Duyduğumuza göre bazı sponsorlar aracılığı ile alınarak TDH il binasında haftalık toplantılarda koli koli TDH ilçe başkanlarına para karşılığı satılarak gençlik kolları teşkilatlarına önüne gelen yere rasgele ve düzensiz bir şekilde boya ile yazılarak sözde Sarıgül?ü halk istiyormuş havası vermek için duvarlara ?çare Sarıgül ?yazmanın ne kadar kötü bir davranış olduğunu ilkokul öğrencileri bile anlarken koskoca teşkilat mensuplarının bunu anlamaması doğrusu manidar.

Ortalığı kirletmek hangi kuralda yazıyor bunu o kimselere sormak lazım. Eğer söyledikleri gibi gerçekten ?Çare Sarıgül? ise onu çirkin yazılanlarla çevreyi kirleterek değil kalplere yazarak başarmak lazım. Yoksa estetik olmayan çirkin yazılarla o yazıları vatandaş yazıyor havası vererek netice alınacağının sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Ben Sarıgül?ün toplantılarını takip ediyorum. Gittiği her yerde aynı adamlar otobüslerle taşınarak TDH teşkilatları kalabalık havası veriyorlar. Aynı adamların oyu ile netice almak sanırım zor olsa gerek.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki