PARKDA BAZ İSTASYONU

4.04.2011 06:54:48

PARKDA BAZ İSTASYONU

ATAŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUKLARIN SAĞLIĞINI DEĞİL PARAYI DÜŞÜNÜYOR

Ataşehir, Esatpaşa mahallesi imar blokları olarak bilinen polislerin kullandığı lojmanların içinde bulunan parkta; Ataşehir Belediyesi encümen kararı izniyle bir gsm firması baz istasyonu kurdu.

Esatpaşa mahallesi sakinleri Ataşehir Belediyesinin kendilerine burası yüksek bir yer çevreyi buradan daha iyi görüntüleyebiliriz diyerek geldiklerini, kendilerine burada bir mobese kamerası kuruyoruz denilerek baz istasyonu kurduğunu, Ataşehir belediyesinin kendilerini aldattığını ifade etti.

Gece saat 02.30 da millet uykuda iken baz istasyonunu kuran uyanıkların, bu oyununu bozacaklarını, Belediyenin Mahalle halkını kandırmak için baz istasyonunu mobese kamerasına benzettiklerini ifade etti.

Durumu fark eden vatandaşın, Ataşehir belediyesinden yanlıştan bir an önce geri dönmesini istediklerini, Kamuya açık alanlara ve çocuk parklarına kesinlikle baz istasyonu kurulamayacağını belediyeye hatırlattıklarını, bu parkta her gün onlarca çocuğun oynadığının bilinmesini istediklerini ifade eden vatandaşlar, belediyeyi bu sorumsuzluktan dolayı kınadıklarını ifade ederek, Savcılığa Ataşehir belediyesi için suç duyurusunda bulunacaklarını söylediler. Yaşananhaber

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki