AMAN DİKKAT

14.04.2011 06:51:00

AMAN DİKKAT

Aman Dikkat?

 

 

     Hemen hemen hepimizin e-mail adresine ulaşılmış durumda ve birbirinden değişik promosyon siteleri iş başında. Abant tatili 400 lira bizden alırsan 99 lira, zayıflama hapı 199 lira bizden alırsan 29 lira... Bunlardan bir tanesinin mağduru olarak yazıyorum lütfen dikkatlice okuyunuz.

 

     PROMOSKOP adlı internet dağıtım sitesi ve bu site üzerinden kendini tanıtıp vermiş olduğu hizmeti sunan (gerçi sunduğu söylenemez) VON GRAND Köpek Eğitim Merkezi?

 

     06 Mart 2011 Pazar günü sabahı bilgisayarımı açtığımda e-maillerim arasında bir tanesi bu iki firma ile ilgiliydi. 2400 lira olan köpek eğitimini 389 liraya vereceklerini taahhüt etmişlerdi. Kısa bir süre önce bakmak üzere aldığım köpeğim geldi aklıma ve telefona sarılıp işin detayını öğrendim çiftlik yetkilisi ERGİN Bey den? Konuştukları gayet mantıklı tatminkardı, okey diyip ödemeyi kredi kartım aracılığı ile yaptım. Anında promosyon kodum geldi ve rezervasyon için tekrar iletişime geçtim. 10 Nisan için randevumu aldım ve telefonumu kapattım. Buraya kadar her şey çok normaldi hatta son bir haftaya kadar.

     Olası bir terslik, anlaşmazlık, uyuşmazlık olabileceği düşüncesi ile telefon ettim zaat-ı kiram Ergin Bey?e ..! Ulaşabilmek ne mümkün? Bir yandan internet üzerinden araştırıyorum kaçak göçek var mı diye? Gördüm ki farklı birkaç promosyon firmasıyla da bu tür bir ortak çalışma yapmış. Halk arasında bir söz var ya! Kardeşim yiyemeyeceğin lokmayı niye ağzına alıyorsun? Bu söz böylemiydi yoksa ben mi yanlış aksettim ama durum vaziyet bu, arkadaşımız bir şov yapmaya çalışırken cüssesinden büyük bir işin altına girdiği için pert olmuş?

     Genç bir işletmeci VON GRAND Köpek Eğitim Merkezi?nin sahibi, 10 Nisan günü dayandım kapısına kimdir bu ERGİN Bey dedim, telefon açma lütfunu bile gösteremeyen kişi. Biraz ahlak dersi aldım kendilerinden böyle denmezmiş, dua et terbiyemi bozup, seviyene inip küfür etmedim. Bir dünya insan seni bir şey sanmış bu hizmet den yararlanmak istemiş, sen lütfedip telefonuna bakmıyorsun sonra sağında solunda çalışanlarına muhatap olmayın onlarla diyorsun. Bunu söylerken promosyon dan yararlanmışsın zaten diye de sözüm ona aşağılıyorsun. Kilon Kaç Senin? Arkadaşım işletmeni promosyona süren sensin, yararlanan insanlar mı vebalı? Tesadüfen Maltepe Belediyesi Zabıta Ekipleri oradaydı? 38 plaka bir araç 445 omuz numaralı bir zabıta memuru. Arkadaşın tavrı ve davranışı karşısında memura şikayetçiyim dediğimde biz buraya çay içmeye geldik, şikayet almıyoruz diyiverdi. Mevcut belediye Maltepe olunca pekte bir şey diyemedim, zaten ne oldukları belli? Bakalım omuz numarasından bir şeyler çıkarabilecek miyiz? Her neyse köpeğim de sinirlendi, ortamda gerildi sağa sola saldırmaya başladı en iyisi alıp onu da oradan çıkmaktı ve bende öyle yaptım. 

     Diyeceğim o ki, Aman Dikkat? Aldanmayın? Üç kuruş ucuz olacak diye, böyle afra tafra çekmeyin?



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki