BÜYÜK AÇILIŞ

14.04.2011 09:29:44

BÜYÜK AÇILIŞ

     26 Mart 2011 tarihinde Taşdelen?de yapılan açılışa İlçe siyasi parti başkanları, yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. AYGAD Dernek Başkanı Sn. Hakan MANİCİ, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisi Çekmeköy ilçe başkanları ve yöneticileri, Geçmiş dönem Belediye Başkanlarından Sn. Hüseyin Avni SİPAHİ ve Cahit ASLAN İlçe Meclis Üyelerinden Zabit İSPİR, Çekmeköy Müftüsü Sn. Harun CİMİTOĞLU, Sivil Toplum Kuruluşlarından, Ataşehir Trabzonlular Dernek Başkanı, Sinoplular Dernek Başkanı, SANDER Dernek Başkanı TEMA Çekmeköy Temsilcisi Sn. Şevket SÜLÜK, Sn. Kemal EYÜPOĞLU ile çok sayıda yerel gazeteci katıldı.

 

 

Açılışımız renkli olayların yaşanmasına da sebep oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Sn. Ethem KURNAZ ile Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Sn. Murat Sidal bir arada hoş bir sohbet ortamı oluşturdu. Sonrasında sohbete katılan Ak Parti Çekmeköy Belediye Başkan yardımcısı Sn. Eyüp YILDIRIM?da bu sohbeti renklendiren isimlerdendi.

 

 

İlçe Müftüsü Sn. Harun CİMİTOĞLU, Sn. Hüseyin Avni SİPAHİ, Sn. Zabit İSPİR ve Dernek Başkanımız Sn. Hakan MANİCİ?nin dualar eşliğinde kesmiş olduğu açılış kurdelesinin ardından başarı temennileri ile organizasyonumuz son buldu.

Açılışımıza katılamayıp, göndermiş olduğu çiçeklerle desteklerini esirgemeyen Sancaktepe Belediye Başkanı Sn. İsmail ERDEM ve Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Sn. Nimetullah TOPU? YA da desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.  



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki