Seçimin Gösterdikleri

14.04.2014 10:44:54

Seçimin Gösterdikleri

Seçimin Gösterdikleri

30 Mart yerel seçimleri artık geride kaldı. Sonuçlarını değerlendiren birçok yazar çizer ve siyasetçi oldu. Hala da tartışmaları bitmedi. Bu tartışmalar şu sonucu getirdi ki: Bu seçimler bir referandum havasına sokularak ABD?deki FG örgütü ile ona sımsıkı sarılıp medet uman tüm muhalefet partileri  ve hükümetin arasında bir yarış oldu ve bu yarışı Ak Parti her şeye rağmen oylarını artırarak zafere ulaştı.

Seçimlerden önce yapılan kamuoyu araştırmalarının bazıları gerçeği yansıtsa da bazılarının hayali ve kamuoyunu yanıltma niteliği taşıdığı da görüldü. Kim ne derse desin bu seçimde ABD?deki dış istihbarat örgütleri ile beraber çalıştığı anlaşılan bir örgütün bitirilmesi amacı ile halk Başbakana yetkisini verdi.

Pennsylvania?daki zatın kurduğu örgütün deşifre olması halkı Ak Parti?den yana yönlendirdi. Gizli istihbarat örgütleri ile ortak hareket ettiği iddiası ve ülkede binlerce kişiyi dinleyip izleyerek röntgencilik ve telekulakçılıkla şantajcılık yapan FG örgütüne karşı kenetlenen halk bu örgütün tasfiyesi konusunda hükümete âdete yetki verdi.

Halkın büyük çoğunluğu bu örgütten siyasi nemalanmaya çalışanlara da bir ders verdi. Bu ülkenin kaynaklarını toplayıp kendi çıkarları için kullanan bu örgütün her konuda tasfiyesi için hükümetin biran önce harekete geçmesi gerektiğini açık bir şekilde dillendiren vatandaşların bu talebine hükümetin kulak vereceğini beklemekteler.

Bu örgüt ilerde ülkeye ciddi sıkıntılar yaşatacağı kamuoyunun bilgisi ve şüphesi dahilinde olduğu için hükümetin halkın taleplerine hızlı biçimde cevap vermesi gerekmektedir?



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki