AYGAD`DAN SARI BASIN KARTI SEMİNERİ

25.10.2014 14:41:08

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti (AYGAD) üyeleri için bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

23 Ekim Perşembe günü Pendik’te gerçekleşen buluşmaya, İstanbul İl Müdürü Necmettin Altuntaş ve İl Müdürlüğü uzmanlarından Taciser Erakıncı katıldı. Yerel basına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Necmettin Altuntaş; Sarı Basın Kartı Mevzuatı, yeni uygulamalar ve BYEGM’nin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

“ANADOLU’NUN SESİ” MOBİL UYGULAMASI…

BYEGM tarafından hazırlanan “Anadolu’nun Sesi” mobil uygulamasının büyük ilgi gördüğüne değinen Altuntaş; “Bu sayede yayınlarınız, siz istediğiniz takdirde Türkiye’nin her yerinden okunabilecek. Bana göre bu yerel basın için büyük ve önemli bir gelişmedir” dedi.

“SARI BASIN KARTI SAHİBİ GAZETECİ SAYISINI ARTIRMALIYIZ…”

AYGAD Başkanı Ümit Kahyaoğlu ise toplantının açılışında bir konuşma yaparak, yerel medyadaki sarı basın kartı sahipliği sayısını artırmak istediklerini söyledi. Semineri bu amaçla organize ettiklerinin altını çizen Kahyaoğlu, BYEGM İl Müdürlüğü yetkililerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Seminere katılan gazetecilerin sorularını yanıtlayan Basın Yayın ve Enformasyon İstanbul İl Müdürü Necmettin Altuntaş, yerel medya mensuplarının istek ve taleeplerini de dinleyerek notlar aldı…



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı