AYGAD Hükümete `Yerel Medya Raporu` Hazırlıyor

29.01.2015 23:37:36

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti'nin Ocak ayı yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda hükümete sunulmak üzere "Yerel Medya Raporu" verilmesine karar verildi.

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti’nin Ocak ayı yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Kartal Kent Konseyi Binası’ndaki AYGAD Ofisi’nde gerçekleşen toplantıya, başkan Ümit Kahyaoğlu, yönetim kurulu üyelerinden Selim Akdoğan, Necmi Sezen, Halil Topal, Aytekin Yaşar, İbrahim Şahin, Barış Arslan ve Kadir Toprakkaya katıldı.

img_6934-480x298.jpg

YEREL MEDYA RAPORU HAZIRLANIYOR…

28 Ocak günü saat 16,00 sularında başlayan toplantıda, üye gazete ve dergilerin ilçelerdeki faaliyetleri konuşuldu. Başkan Ümit Kahyaoğlu’nun önerisi ile hükümete sunulmak üzere, “Yerel Medya Raporu” hazırlanmasına karar verildi.

 

Anadolu Yakası’nda faaliyet gösteren gazete ve gazetecilerin sorunlarına kalıcı çözümler arayışı içinde olduklarını belirten AYGAD Başkanı Ümit Kahyaoğlu ise, “Hazırlanacak olan bu rapor sonucunda mutlaka bir şeylerin değişeceğine inanıyorum. Ancak hepimiz çalışmalıyız, fedakarlıklarda bulunmalıyız” dedi.

BÖLGE GÜNDEM GAZETESİ



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki