Aytunç Altındal`ı Tapınak Şövalyeleri zehirlemiş!

15.08.2015 16:57:53

Gazeteci, yazar ve araştırmacı Aytunç Altındal`ın ölümünün ardından ailesinin `zehirlendi` iddiasına en yakın arkadaşı da destek verdi...

Kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdiği açıklanan ve dün toprağa verilen Aytunç Altındal`ın en yakın arkadaşı Takvim `den Mevlüt Yüksel`e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Can güvenliği nedeniyle adının açıklanmasını istemeyen Altındal`ın arkadaşı, "Aytunç`u Tapınak Şövalyeleri`nin ölüm timi öldürdü" dedi ve şok iddialarda bulundu:

`5 YILDIR TEHDİT EDİLİYORDU` 
"Aytunç İstanbul `da değil, Lozan`da zehirlendi. Kendisinin, Türkiye üzerine oynanan çeşitli planları araştırmasından rahatsızlık duyan ülkeler ve gizli servisler vardı. Aytunç, Lozan, Montrö ve Nişantaşı`nda hep aynı kafelere gidiyordu. Eşi sürekli kendisini farklı yerlere gitmesi konusunda uyarıyordu. Çünkü 5 yıldan beri tehditler alıyordu. Aytunç`un evi de yıllardan beri üzerinde çalıştığı ve araştırmasını yaptığı Lozan`da bulunan Tapınak Şövalyeleri`nin karargahının çok yakınındaydı. Bir gün bana `Benim yemeğime kanser yapıcı madde kattılar` dedi. Bu maddenin Polonyum 213 olduğunu düşünüyorum. Yani arkasında hiçbir iz bırakmayan bir zehir. Otopside de çıkmıyor. Verildiği kişiyi kanser yapıp kısa süre içinde öldürüyor. Polonyum 213`ü Aytunç`un yemeğine katanın Tapınak Şövalyeleri`nin ölüm timi olduğuna inanıyorum."

`TEDAVİSİ DE KUŞKULU` 
Son anına kadar Altındal`ın yanında olduğunu anlatan arkadaşı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Aytunç bu durumu araştırdı. Radyoterapi sırasında aşırı ışın verilerek zehirin daha da güçlendirildiğini söyledi. Kanserin ilk evresinde iken 15 gün içinde 4`üncü evresine geçmesini de kendisi bu duruma bağladı."

 

radikal



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki