AZERBAYCAN DEVLET SANATÇISI AZERİN, 2020-2021 KÜLTÜR SANAT SEZONU AÇILIŞ PROGRAMI´NDA SAHNE ALDI

17.10.2020 00:16:44

AZERBAYCAN DEVLET SANATÇISI AZERİN, 2020-2021 KÜLTÜR SANAT SEZONU AÇILIŞ PROGRAMI´NDA SAHNE ALDI

Çekmeköy Belediyesi 2020 -2021  Yılı Kültür Sanat Sezonu açılış programı Turgut Özal Kültür Merkezi´nde yapıldı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz´ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Programda selamlama konuşması gerçekleştiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; ?Azerbaycan bayrağının Karabağ´a dikilmesi için mücadele eden ve bu burada şehit olan tüm Azerbaycanlı şehit kardeşlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Rabbim yerlerini mekanlarını cennet eylesin. İnşallah bu uğurda gazi olan, yaralanan bütün kardeşlerimize de Rabbim´den acil şifalar diliyorum. Kültür sanat sezonunun açılışı ilçemize hayırlı olsun. İstedik ki bugün Türk dünyasının sesi olan Azerin hanımla açılışımızı gerçekleştirelim. Hem cephedeki askerlerimize hem de Azerbaycanlı kardeşlerimize bu vesile ile destek olalım. ? dedi.

 

Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Azerbaycan ordusunun Ermenistan´ın işgalinde olan bölgeleri almasından sonra sevincini sosyal medyada paylaşarak gözyaşlarına boğulmuştu. Azerin Azerbaycanlı askerlere moral için Çekmeköy Belediyesi´nin düzenlediği konserde sahne aldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği konserde Azerin, Çırpınırdı Karadeniz şarkısını söyledi. Azerin söylediği şarkılar ile dinleyicilerin büyük beğenesini aldı. Yaklaşık 2 saat süren konser sonrası açıklama yapan Azerin, yakın zamanda Dağlık Karabağ´da Çırpınırdı Karadeniz´i söyleyeceğine inandığı belirtti.

?Karabağ´da ?Çırpınırdın Karadenizi´ söyleyeceğim?


Artık bıçak kemiğe dayandığını söyleyen Azerin, ?Biz bugün savaşıyoruz ve topraklarımızı alıyoruz. Biz bir bütün olarak bugün dünyaya Türkiye Cumhuriyeti´yle beraber bu coğrafyada söz sahibi olduğumuzu bir daha dünyaya göstermiş olduk. Çok yakın zamanda da Karabağ´da zafer bayramımız Azerbaycan bayrağı dalgalanacak. Türk´ün bayrağı dalgalanacak. Ben Türk olarak Karabağ´da İnşallah çok yakın zamanda Çırpınırdın Karadeniz´i seslendireceğim? dedi.

Konser sonrası Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan ile Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Azerin´e çiçek takdim etti.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki