AZERBAYCAN YANLIZ DEĞİLDİR...

9.10.2020 12:09:33

AZERBAYCAN YANLIZ DEĞİLDİR...

Tarih boyu Emperyalist devletlerin arkasına sığınarak , emperyalizmin beslemesi olarak kalleşçe Türklere saldıran , çoluk çocuk demeden öldüren eli kanlı alçaklar şimdilerde kirli emellerine ulaşmak için  kardeş Azerbaycan topraklarına saldırıyorlar. 

Ermenistan´ın son olarak ,karşılıklı kabul edilen ateşkesi ihlal ederek sınırdaki birçok noktadan Azerbaycanlı  kardeşlerimize yaptığı hain saldırıları şiddetle ve nefretle kınıyoruz. 

İki devlet ve tek millet diyerek özümüz kabul ettiğimiz Azerbaycanlı kardeşlerimize yapılan her alçak saldırı bize yapılmış demektir.

Ermenistan´ın eli kanlı katillerinin kalleş saldırılarında yaşamlarını kaybeden , şehit düşen tüm Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah´tan rahmet , yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. 

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi olarak ısrarla ve inançla bilinmesini isteriz ki

Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz ve Milletimiz olarak her zaman kardeşimiz  Azerbaycan´ın yanındayız, sonuç ne olursa olsun gerekiyorsa kardeş Azerbaycan´ın toprak bütünlüğü ve kardeşlerimizin bağımsızlığı için üzerimize ne düşüyorsa gözümüzü kırpmadan yapmaya

hazırırız.

Yaşaşın Türk Azerbaycan kardeşliği.

Ne Mutlu Türküm Diyene.

Saygılarımla.

 

Gazi Oktay Kaya

Başkan



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı