Başkan Döğücü ?Gönül Sofralarında? vatandaşlarla bir araya geliyor

15.05.2019 08:25:40

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Ramazan ayı boyunca ?Gönül Sofraları´nda Sancaktepe´li ailelerin konuğu olmaya devam ediyor.

On bir ayın Sultanı Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ev ziyaretlerini sürdüren ve ?Gönül sofraları? adı altında her akşam Sancaktepe´li ailelerin evinde iftarını açan Başkan Döğücü ?Ramazan ayı boyunca oruçlarımızı gönlümüzün en rahat ettiği yerde vatandaşlarımızın evinde açacağız ? dedi.

Ramazan ayı boyunca hem gönüllerini hem de evlerini açan Sancaktepe halkına teşekkür eden Başkan Döğücü, onlarla aynı sofrada iftar açmanın kendisi için mutlulukların en büyüğü olduğunu belirterek?Amacımız, her zaman ki gibi vatandaşla iç içe, ele ele ve gönül gönüle olup hemdem olmaktır. Bizim soframızda nelerin olduğunun ve ne yediğimizin hiçbir önemi yok, önemli olan konuk olduğumuz gönlünü ve kapılarını bize açan kardeşlerimizle birlikte aynı sofrada Ramazan aynını güzelliğini ve bereketini paylaşmaktır? dedi.

Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Av.Şeyma Döğücü , ?Ramazan Ayı boyunca hemşehrilerimizle aynı sofra etrafında buluşarak ekmeğimizi paylaşıp, onları dinleyeceğiz? dedi.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki