Başkan Hasan Can TÜGVA Söyleşisinde Gençlerle Bir Araya Geldi

10.11.2016 17:55:17

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İstanbul İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen 101. Çarşamba Kahvesi Söyleşisi´nin konuğu oldu. Başkan Hasan Can: ?Genç nesil, hep bir adım öndedir? dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İstanbul İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen 101. Çarşamba Kahvesi Söyleşisi´nin konuğu oldu. Başkan Hasan Can: ?Genç nesil, hep bir adım öndedir? dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı İstanbul İl Temsilciliği´nin bu hafta düzenlenen 101. Çarşamba Kahvesi adlı söyleşi programının konuğu Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can oldu. Cevizlibağ´da bulunan TÜGVA İstanbul İl Temsilciliği´nde gerçekleştirilen söyleşide tecrübe paylaşımı için gençlerle bir araya gelen Başkan Hasan Can, ?Sorun Değil Çözüm Üreten Gençlik? konusunda birikimlerini gençlerle paylaştı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can: ?12 sene evvelki Ümraniye Belediyesi ile bugünki arasında kurumsal olarak isim benzerliğinden başka bir benzerlik kalmamıştır.?

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; ?TÜGVA´nın değerli mensupları ve geleceğimizin teminatı gençlerle bir araya geldik. Değerli kardeşlerim, birçok yerde birçok konuşma ve söyleşi yapıyoruz. Bugün burada inşallah 101. Çarşamba Kahvesi´nde yapmış olduğumuz hizmetler, projeler ve yapacaklarımızdan bahsedeceğiz? dedi. 

Göreve geldiği ilk günden itibaren bir plan içerisinde çalışmayı kendisine prensip edindiğini, bu kapsamda Ümraniye Belediyesi´nde de bir stratejik plan yaparak çalışmalarını bu plan çerçevesinde yürüttüğünü dile getiren Başkan Hasan Can, ?Ümraniye Belediyesi olarak kanunlar çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz bir stratejik planımız var. Bu göreve ilk geldiğimizde dışarıdan uzman eğitmen ve hocalar getirerek yapıyorduk. Şimdi ise belediye olarak; stratejik plan, performans programının değerlendirilmesi, ölçümlendirilmesi ve bütçe çıkarımı gibi işleri kendimiz yapıyoruz. Her şeyi kendi yapan uzmanlaşmış elemanlar yetiştirmiş bir belediyeyiz. 12 sene evvelki Ümraniye Belediyesi ile bugünki arasında kurumsal olarak isim benzerliğinden başka bir benzerlik kalmamıştır? dedi.

Başkanı Hasan Can: ?Ümraniye Belediyesi hiç borcu olmayan bir belediyedir.?

Başkan Hasan Can, söyleşi de gençlere Ümraniye Belediyesinin misyon ve vizyonu hakkında bilgi vererek devam etti. Başkan Hasan Can, ?2004´te Belediye Başkanlığına aday olduğumuz da bizlere Ümraniye´ye Ne yapacaksınız diye soruyorlardı. Biz Ümraniye´nin vizyonunu değiştireceğiz dedik ve Ümraniye´yi kasabalıktan çıkarıp çağdaş bir şehir haline getirdik. Bugün Elhamdulillah Ümraniye sanayi ve ticaretin merkezi hâline geldi. Ayrıca bugün Ümraniye Belediyesi hiç borcu olmayan bir belediyedir.350´yi aşkın kalıcı eser ve hizmet kazandırılmış bir ilçe hâline getirdik? dedi.

Program sonunda soru cevap kısmına geçilerek, katılımcılara Ümraniye Belediyesi tarafından kültür yayınları seti hediye edildi.

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki