BAŞKAN POYRAZ'DAN DİN GÖREVLİLERİ ONURUNA YEMEK

24.10.2014 23:10:11

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle ilçede bulunan din adamlarını ağırladı.

  Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle gerçekleşen programın ev sahipliğini Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Yaptı. Programa; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy İlçe Müftüsü Muhammed Suiçmez, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları ve ilçede görev yapan din adamları katıldı.

  Düzenlenen programda din adamlarına seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Çekmeköy’de tüm kurumlarımız ile ortak çalışma gayretindeyiz. İlçemize nasıl daha iyi hizmet ederiz düşüncesiyle çalışıyoruz. Bu sistemle birlikte çalışıp, verimli sonuçlar alıyoruz. Bugün burada Camiler ve Din Görevlileri haftası vesilesiyle toplandık.  Hepinizin bu önemli gününü kutluyorum. Bununla birlikte ilçemizde başarıyla görev yapan, yaptığımız çalışmalarda bizden desteğini esirgemeyen ve ilçemizdeki kurumlarla koordineli şekilde çalışan İlçemizin çalışkan Müftüsü Harun Cimitoğlu’na yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Çekmeköy Belediye Başkanı olarak kendisine ilçemize yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İlçeye yeni atanan Müftü Muhammed Suiçmez’e görevinde başarılar dilerken kendisine hayırlı olsun hediyesi takdim etti.

 

   Başkan Poyraz, Çekmeköy Eski Müftüsü Harun Cimitoğlu’na günün anısına hediye verdi.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Başkan Poyraz, günün anısına hazırlanan hediyeleri program sonunda din adamlarına verdi.

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki