BAŞKAN POYRAZ 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

20.10.2023 20:55:00

BAŞKAN POYRAZ 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Çekmeköy’de görev yapan mahalle muhtarı Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ev sahipliğinde gerçekleşen 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama organizasyonunda bir araya geldi. Çamlık Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen organizasyona Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ve 21 mahalle muhtarı katıldı. İlçede yapımı tamamlanan, devam eden ve planlana çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendiren Başkan Poyraz daha sonra muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz programında ardından muhtarlara hediyelerini takdim etti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bugün bir araya geldiğimiz muhtarlarımızı bu özel günde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Yıl içerisinde çeşitli programlarda ile muhtarlarımız ile bir araya geliyor gelen talep ve isteklerimiz doğrultusunda hizmetlerimizi yerine getiriyoruz. Bu özel gün vesilesi ile 21 mahallemiz başta olmak üzere vatandaşlarımıza hizmet etmek için mücadele eden tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

 



 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki