BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ...

24.05.2019 08:59:12

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ...

Bem-Bir-Sen 7 Nolu Şubesinin düzenlemiş olduğu Geleneksel İftar Programı büyük bir katılım ile Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezinde gerçekleşti.

Program Kur´an- Kerim Tilaveti ile başladı. Daha sonra okunan ezan ile iftarlarını açan misafirlere Bem-Bir-Sen 7 Nolu Şube Başkanımız Sayın Harun Kopuz selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Şube Başkanı konuşmalarında  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen Genel Başkanı  Ali Yalçın ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı  Levent Uslu´nun selamlarını üyelere ileterek konuşmalarına başladı.

Şube Başkanı Harun Kopuz sendikaların öneminden ve Bem-Bir-Sen´in Ülkemizin en büyük Stk´larından birisi olduğunu belirterek. Son zamanlarda üyelerimize karşı yapılan baskılar karşısında yılmadan mücadelemize devam edeceğiz ve hakka hizmet etmekten vazgeçmeyiz dedi.

Ardından Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı  Mete Yapıcı ve Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Şahin konuşmalarını gerçekleştirdi.

Programın sonunda hatıra fotoğrafları çekilerek bu güzel iftar programının gerçekleşmesinde pay sahibi olan tüm üyelere teşekkür edildi.

İftar programına teşrif eden tüm üyelerine teşekkür ediyor. 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki