Bizim tek derdimiz var Çorum´a hizmet etmek

25.09.2020 23:54:22

Bizim tek derdimiz var Çorum´a hizmet etmek

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın tek derdi necip milletine hizmet etmek, Tek derdi var necip milletinin refah seviyesini yükselterek yoluna devam etmektedir.

 

Bizim tek derdimiz var Çorum´a hizmet etmek, Çorumluya hizmet etmek, Çorum ne diyorsa benim hemşehrilerimiz ne diyorsa bizde ekibimizle bunları yapmak ve başarmak, bizim başka bir derdimiz yok. Milletimiz ne istiyorsa biz onu yapıyoruz ve yapmaya da tüm ekiplerimizle devam edeceğiz.

 

AK Parti Belediyeciliğinin ne olduğunu dosta ve düşmana göstermeye yaptığımız hizmetler devam ediyoruz.

 

Çorum Belediyemizin Şehirlerarası Terminal içerisinde yeni hizmete açılışını gerçekleştirdiğimiz Sanayi İtfaiye Müfrezemiz sayesinde Sanayi Sitesi, Mimar Sinan ve Akkent Mahallemiz, Organize Sanayi, Gıda Toptancıları, Etrafımızdaki yakın köylerimiz ve daha birçok noktadaki olaya artık çok daha kısa sürede müdahale edebileceğiz bir itfaiye Merkezi kuruldu.

 

Canlarını hiçe sayarak, hayatlarını ortaya koyan evinden yavrusundan ocağından gerekirse 24 saat nöbet tutarak ayrı kalan değerli siz itfaiyeci kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyor ve sizlerden Allah razı olsun diyorum.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki