`Burası imam hatip okulu mu` dedi ve...

15.11.2014 16:01:57

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, `maçlara sakallı çıkma yasağı getirilmeli` diyerek; Gençlerbirliği`nde maçlara sakallı çıkan futbolculara 25 Bin TL ceza kesilmesi talimatı verdi. Cavcav buna gerekçe olarak da "Yahu arkadaş, burası imam hatip o

Futbolculara getirdiği sakal yasağı ile ilgili konuşan Başkan Cavcav, "Kulüp müdürüme talimat verdim. Bundan böyle maçlara sakallı olarak kim çıkıyorsa her maç için 25 bin tl ceza keseceğimi, sakalda ısrar etmesi halinde ise kadroya alınmayacaklarını tabelaya yaz dedim" diye konuştu.

Neden bu şekilde bir karar aldınız sorusuna ise Cavcav,"Yahu kardeşim niye böyle bir karar aldım ? Ben söylüyorum ayıp oluyor belki. Ben 80 yaşındayım ve her gün traş oluyorum be kardeşim. Ne o Beşiktaş`ın antrenörü çıkıyor böyle bir sakal ? Volkan Böyle bir sakal? Selçuk`ta sakal, Beşiktaşlılar da sakal. Yahu arkadaş, burası imam hatip okulu mu? Sen spor yapıyorsun. Sen ilerlemede, gençlere örnek olacaksın. 23 yaşında benim torunum var ve sakal bırakıyor. `Oğlum kes` diyorum, bana ne diyor biliyormusun `Dede, bütün sporcular sakallı onlara niye demiyorsun?` Bunların örnek olması lazım. Bunu dün sayın Yıldırım Demirören`e de söyledim. O `biz böyle bir karar alamayız` diyor. `UEFA bilmem ne yapar` diyor. Bıktık UEFA`dan yahu. Keşke bir yer olsada UEFA olmadan oynasak futbolumuzu. Her şeye UEFA, UEFA, UEFA o zaman, kulüpler olarak karar alırsınız dedi. Ben de `tamam` dedim ve ben karar aldım bütün kulüplerde alsın bu kararı" ifadelerini kullandı. 

"Kulüp başkanlarının sakal konusunda görüşlerini sordunuz mu?" sorusuna ise Cavcav; "Kimsede tık yok canım" ifadesini kullandı.
Terim için yorum yok! Milli takım ve Fatih Terim hakkında konuşmak istemediğini ifade eden Duayen Başkan İlhan Cavcav, "Brezilya maçını izledikten sonra milli takıma seçilen futbolcu kardeşlerimin ortaya koydukları futbolu gördükten sonra, sahaya Gençlerbirliği takımını çıkarsaydım belki 4-0 yenilirdim ama daha iyi futbol oynardım" dedi.

yeni şafak



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı