ÇEKİMDER GENÇLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

28.12.2021 10:11:00

ÇEKİMDER GENÇLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Kısa adı ÇEKİMDER olan Çekmeköy İmam Hatipliler Derneği gençlerle buluşmaya devam ediyor. Kuruluşunun ardından hızlı bir şekilde faaliyetlerine başlayan dernek, gençler için önemli bir faaliyet alanı sağlayacak olan Gençlik Merkezi inşaatını tamamlayarak faaliyete soktu.

Çekmeköy’deki İmam Hatip okullarında gençlere ata sporu okçuluğu sevdirme ve özendirme adına okçuluk eğitimleri veren dernek, gerek okul yönetimlerinin gerekse öğrencilerin talepleri üzerine okullarda spor kulüpleri kurma girişiminde bulundu.

Gençlerin eğitimi konusunda da önemli çalışmalara imza atan dernek, kültürel faaliyetlerini de aralıksız sürdürerek okul yönetimlerine bu konuda destek yapmaya devam ediyor.

Dernek ayrıca Çekmeköy Mehmetçik Anadolu Lisesi Okulunun spor salonunun bakım ve onarımını ÇEKİMDER olarak gerçekleştirdi.

Çalışmaları konusunda gazetemize bir açıklamada bulunan ÇEKİMDER Başkanı Barış Arslan, “Dernek olarak amacımız, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, vatana ve millete hayırlı nesiller yetiştirmektir. Bu konuda her türlü fedakarlığa hazırız. Elimizden ne gelirse yapmaya çalışıyoruz ve bu konuda kamu kurumları ile de koordineli çalışmaktayız. Bu konuda devletimizin tüm kurumlarının desteğini görüyoruz. Bize destek olan iş insanları ve yetkililere teşekkür ediyoruz. Bütün faaliyetlerimiz gençlerimizin daha güzel eğitim alması ve onları spor ve benzeri sosyal aktivitelere yönlendirmektir” dedi.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki