ÇEKİMDER´in Yeni Başkanı Barış Arslan

17.06.2021 17:33:27

ÇEKİMDER´in Yeni Başkanı Barış Arslan

Kısa adı ÇEKİMDER olan Çekmeköy İmam Hatipliler Dernegi´nin yeni Başkanı Barış Arslan oldu.

 

Daha önce birçok sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapan Arslan, bu alanda birçok hizmete vesile oldu. Bölgemizde sevilen iş adamlarından ve aynı zamanda medya sektörü ile de ilgilenen Arslan, Çekimder Başkanı olması nedeniyle gazetemize bazı açıklamalarda  bulundu.

 

Başkan Arslan, sivil toplum kuruluşlarının birçok faydalı işlevi olduğunu, topluma ve insanlığın faydasına olacak hizmetleri de öncülük etmesi gerektiğini dile getirerek, ?bizim de hedefimiz topluma faydalı işlere imza atmak ve özellikle de istikbalimizi emanet edeceğimiz gençlerimize yönelik çalışmalar yapmayı hedefledik ve bu hizmetleri yapmak için çalışmalara başlayacağız. İlk olarak gençlik merkezi kurmak istiyoruz. Yine gençlere yönelik bir kütüphane açmak için çalışmalara başladık. Ayrıca gençlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyerek, onları kötü alışkanlıkların etkisiden korumak istiyoryuz. Bunun yanında sosyal faaliyetler kapsamında öksüz ve yetim öğrencilerin eğitimine katkı sunmak istiyoruz. Yine en önemli sosyal faaliyet olarak kimsesiz çocuklara sahip çıkıp onları topluma kazandırmak istiyoruz? dedi.

?Dernek olarak bugüne kadar birçok okulumuza mescit ve sadırvan yapımına katkı sunduk?  diyen Arslan, ?öğrenciler arası çeşitli spor müsabakaları ve piknikler düzenledik? dedi.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki