Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi 2019 Mezunları Uğurlandı

3.06.2019 19:26:31

Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi 2019 Mezunları Uğurlandı

Dört yıllık bir yolculuğun sonuna gelen kıymetli öğrencilerimizi sade, samimi ve içten bir mezuniyet töreni ile yeni hayatlarına uğurladık. Gençlerin geleceklerinde ilimleri, irfanları ve ahlakları ile güzel yerlere gelmeleri en büyük temennimiz. Uzun ve zorlu sınavlardan, engellerden geçerek mezuniyet hakkını kazanan öğrencilerimize hem üniversite sınavında hem de hayatları boyunca karşılaşacakları tüm sınavlarda muvaffak olmalarını diliyoruz.

Okul derecesi alan öğrencilerimizi ayrıca tebrik ediyor, hayatları boyunca başarılarının devamını diliyoruz.

Mezuniyet programımıza teşrif eden tüm öğrencilerimize ve velilerine geceye kattıkları anlam için çok teşekkür ederiz. Bizleri her daim yalnız bırakmayan eski mezunlarımıza bizleri kırmayıp, davetimize icabet ettikleri için teşekkür ederiz.Ayaklarınıza sağlık. Organizasyonda emeği geçen tüm Okul Aile Birliği üyelerimize ve görevli öğrencilerimize de teşekkürü bir borç biliriz.

Öğrencilerimizin bu mutlu gününe destek veren, iftar organizasyonunu seve seve üstlenen bizler için çok kıymetli Çekmeköy İmam Hatipler Derneği (ÇEKİMDER)´e sunduğu tüm fırsatlar ve hizmetler için teşekkür ederiz.

Allah oruçlarımızı makbul ve kabul, mezuniyetimizi hayırlı uğurlu etsin?



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki