Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü´nden Sipahi´ye Tam Destek

7.03.2019 00:14:08

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avi Sipahi, Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü´nün davetlisi olarak kulübü ziyaret etti. Spor hocaları, sporcular ve aileleriyle bir araya gelen Sipahi´ye seçimlerde tam destek sözü verildi.

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi,  Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü´nün davetlisi olarak kulübü ziyaret etti. Spor hocaları, sporcular ve aileleriyle bir araya gelen Sipahi´ye seçimlerde tam destek sözü verildi.

 

 Dünya Şampiyonu Genç Kız Sipahi´yi Karşıladı

Boks Milli Takımı Antrenörü Fikret Taşdemir ve dünya şampiyonu sporcumuz Büşra Işıldar tarafından karşılan  Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi´nin gençlere, spora, sanata ve öğrencilere verdiği desteği bildikleri için Sipahi´yi kulüplerine davet ettiklerini belirten antrenör Taşdemir, ?16 yaşında Büşra Işıldar kardeşimiz dünya şampiyonu olmasına rağmen maalesef ki  mevcut belediye başkanı tarafından değer görmedi. Çekmeköy´ün tanıtımı açısından da önemli bir başarıya imza atan diğer sporcularımız da keza aynı sorunla karşılaştı.  Sayın Sipahi, seçimi kazandığında bizim gibi kulüplerin ve sporcuların yanında olacağını biliyoruz. Davetimizi kırmayıp aramızda olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz? dedi.

Sipahi: ?Spora ve Grnçlere Desteğe Devam Edeceğiz?

Sporcu aileleriyle de kulüpte bir araya gelen Sipahi, geçmişte yaptığı gibi sporculara, gençlere ve öğrencilere desteğinin devam edeceğini belirterek,?Mahallelerde, çocuklarımızın kötü alışkanlıklara bulaşmamasının en temel sebebi spor kulüplerinin gençleri sporla tanıştırması. Bizler de spor kulüplerine ve sporculara desteğimizi sürdüreceğiz. Dünya şampiyonu olan kardeşlerimize yapılan vefasızlığı da bir daha yaşattırmayacağız. Zaten projelerimiz arasında yer alan ?Gençlere, çocuklara eğitim, spor, sanat anne, baba rahat´ çalışmamız da gençlere, spora, eğitime ve sanata verdiğimiz desteği gösteriyor. Birlikte çalışarak bu düzeni değiştireceğiz? dedi.

Görüşme sonrası sporcular ve antrenörler ile hatıra fotoğrafı çektiren Sipahi, daha sonra kulüp antrenörlerine ve sporculara davetlerinden dolayı teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.



 
 
 
 



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı