ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ALEMDAĞSPOR´DA HEDEF 3. LİG

8.08.2016 19:32:43

Çekmeköyspor ile Alemdağspor´un birleşmesi ile Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor adıyla Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek kırmızı beyazlı ekipte parola şampiyonluk.

Çekmeköyspor ile Alemdağspor´un birleşmesi ile Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor adını alan ve  Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek kırmızı beyazlı ekip 2016-2017 sezonuna Alemdağ Tesisleri´nde yaptığı antremanla merhaba dedi.

 

Alemdağ Stadı´nda kurban kesimi ile yapılan sezon açılışına Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Çetin, Şahmettin Yüksel, Fatih Sırmacı, Ahmet Epli, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Başkanı Tuncay Meriç, Yönetim Kurulu üyeleri futbolcular ve davetliler katıldı.

 

 

Yeni sezonda futbolcu kadrosu ve teknik heyetinde değişiklikler olan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ?da Teknik Direktör Aydın Dursun görevine devam ederken, Yardımcı Antrenörlüğe Mücahit Özdemir, Kaleci hocalığına Selami Aydın getirildi.

 

29 Ağustos tarihine kadar Çekmeköy´de hazırlıklarına devam edecek kırmızı beyazlı ekip bu süre içerisinde dört hazırlık maçı yaparak kendini görme imkanı bulacak. İstanbul´daki hazırlıklarını 30 Ağustos günü tamamlayacak ekip yeni sezon öncesi 10 günlük bir kamp gerçekleştirecek.

 

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki