ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ALEMDAĞSPOR´DAN BAŞKAN POYRAZ´A ZİYARET

21.09.2016 11:46:27

Bu sezon Çekmeköy´ü Bölgesel Amatör Lig 11. Gurupta temsil edecek olan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor futbolcuları teknik heyeti ve yönetimi Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz´ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör ligde adından söz ettirerek Bölgesel Lige yükselen Çekmeköyspor ve Bölgesel Lig takımı olan Alemdağspor´un birleşmesiyle kurulan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor,  yeni sezon öncesi Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz´ı ziyaret etti. Ziyarete yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

 

Bu sezon yaptığı transferler ile hedefini 3. Lig olarak belirleyen Çekmeköy ekibi Bolu Gerede de 10 günlük bir kamp geçirdi. Takım kampta yaptığı hazırlık maçlarında oynadığı futbol ve aldığı galibiyetlerle göz doldurdu.

 

 

Futbolculara güzel ziyaretleri için teşekkür eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ? Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun. Kazasız sakatlıksız başarılarla dolu bir sezon bizleri bekliyor. Bizim için önemli olan akıtılacak son damla tere kadar akıtmak ve üzerimize düşeni yapmak. Ondan sonra şampiyon olamasakda önemli değil. Biz belediye olarak bu sorumluluğu üstendik. Bunu mutlu olarak, sizlere inanarak yapıyoruz. Spora desteğimiz artarak devam edecek. İnşallah 8 ay sonra lig bittiğinde biz ipi göğüslemiş oluruz. Maçlarınıza gelip sizleri de destekleyeceğiz inşallah,? dedi.

 

11. gurupta mücadele edecek olan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ilk maçında bu hafta Geredespor´u konuk edecek. Maç 25 Eylül 2016 Pazar günü saat 15:00´da Alemdağ Stadı´nda oynanacak.

 

 

 

  •  



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki