ÇEKMEKÖY ENSAR VAKFI´NIN YENI BAŞKANI MUHAMMED SARI

9.07.2020 21:37:55

ÇEKMEKÖY ENSAR VAKFI´NIN YENI BAŞKANI MUHAMMED SARI

Çekmeköy Ensar Vakfı´nda görev değişikliği nedeniyle eski ve yeni yönetim kahvaltıda buluştu. Korona salgını tedbirleri altında yapılan toplantıda Muhammed Sarı Ensa Vakfı Çekmeköy Şube Başkanı oldu.

Çekmeköy Ensar Vakfı´nın Yeni Başkanı Muhammed Sarı

Çekmeköy Ensar Vakfı´nda görev değişikliği nedeniyle eski ve yeni yönetim kahvaltıda buluştu. Korona salgını tedbirleri altında yapılan toplantıda Muhammed Sarı Ensa Vakfı Çekmeköy Şube Başkanı oldu. Devir teslim töreninde Ensar Vakfı Çekmeköy Şubesi Kurucu Başkanı Selami Sarıkaya, hizmet bayrağını yeni Başkan Muhammed Sarı´ya teslim etti. 6 yıl boyunca çok önemli hizmetlerin altında imzası olan Sarıkaya, yeni yönetime her zaman destek olacağını belirtti.

Eski başkan Selami Sarıkaya toplantıda yaptığı konuşmada, ?Bizler, Ensar Vakfı Çekmeköy Şube kuruluşu olan 2014 yılda başlayarak elimizden geldiği kadar hizmet mücadelemizi bugünlere kadar getirdik. Bugün de tamamen gönül işi ve hayır işi olan bu kutsal bayrağı devralan arkadaşlara Rabbim hayırlı vazifeler nasip eylesin.?

Görevi devir alan yeni Başkan Muhammed Sarı ise konuşmasına, ?Ey Rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni´ diyerek söze başladı ve, ?Birlikte yola çıkıyoruz, Rabbim muvaffak eylesin. Ensar Vakfı bize tevdi edildiği zaman aslında bir borç olarak gördük. Neden? 2 evladım da Ensar´ın yemeğini yemiş. Birisi Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde okurken, diğeri de İstanbul Üniversitesi´nde okurken her gün Ensar´ın yemeklerini anlatıyordu. Bize de nasip oldu, Ensar´a hizmet edeceğiz. İstişare heyetinde görevi kabul eden değerli ekibe ve yönetimdeki arkadaşlarımıza manevi hizmetler için birlikte yol yürümeyi kabul ettikleri için çok teşekkür ederim. Tüm ekibimizle birlikte Ensar´ı 1,5 yılda inşallah İstanbul şubeleri içinde 1 numara yapacağız. Allah nasip ederse Ensar´ı 2 yıl içerisinde ise Türkiye´de şubeler içinde 1 numaralı hale getireceğiz. Projeler ve hizmetler konusunda Çekmeköy konuşulur hale gelecektir. Bunu şimdiden huzurlarınızda deklare ediyoruz. Niye? Başaracağımıza inanıyoruz. Niye? Sağlam bir yönetimimiz var. Niye? Güçlü ve tecrübeli isimlerden oluşan bir istişare heyetimiz var. Biz hep birlikte inşallah bu işi başarırız. Çünkü işin içinde samimiyet ve Allah rızası olursa başarılmayacak iş yoktur? dedi.

İstişare heyeti adına söz alan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, ?Bugün burada Elhamdülillah güzel bir fotoğraf var. Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Görevi devreden Selami Sarıkaya kardeşimiz ile görevi yeni devralan Muhammed Sarı bey, her ikisi çok değerli iki güzel insan. Selami kardeşimiz görevde olduğu süre için güzel hizmetler verdi. Bundan sonra daha iyi olacağına inanıyorum. 6 yıl boyunca önemli hizmetler veren Selim kardeşime ve samimi konuşmasından dolayı Muhammed beye çok teşekkür ediyorum. Tabi Ensar, yardımlaşma, paylaşma güzel bir hizmet. Bunu toplum olarak ülkemizde yapan bir milletiz. Bütün dünyaya Ensar olan bir milletiz. Bu pandemi sürecinde gördünüz, Türkiye olarak bütün dünyaya el uzatan bir millet olduk.? diye konuştu.

Program hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. 

Yeni yönetim kurulu ve istişare kurulu şu isimlerden oluştu:

 ENSAR VAKFI ÇEKMEKÖY ŞUBESİ YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER:

1.    Muhammed SARI

2.    Murat KONUKÇU

3.    Salih GEBEL

4.    Ömer İSLAM

5.    Dr. Ahmet TORUN

6.    Mehmet NAİR

7.    Barış ARSLAN

8.    Mehmet TEMEL

9.    Muhammet Enes AKDOĞAN     

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1.    Metin CİNBO

2.    Abdülmelik VARICI

3.    Emre ALTUNTAŞ

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER

1.    Melikşah Halil PAÇACI

2.    Rıdvan KAŞIKÇI

DENETİM KURULU YEDEK ÜYE

1.    Muhammet KARADOĞAN

ŞUBE İSTİŞARE HEYETİ ÜYELERİ

1.    Şahmettin YÜKSEL

2.    Latif COŞAR

3.    Zabit İSPİR

4.    Nazmi YILDIRIM

5.    Aydın GÜNDOĞDU

6.    Selami SARIKAYA

 



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı