Çekmeköy Kaymakam Arslan gazetecilerle buluştu

5.08.2021 18:09:25

Çekmeköy Kaymakam Arslan gazetecilerle buluştu

Çekmeköy Kaymakamı Arslan, "Aşı ile sağlıklı günlere yeniden kavuşabiliriz"

Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, bölgede faaliyet gösteren yerel gazeteciler ile bir araya geldi. Çekmeköy Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı, Çekmeköy Sağlık Müdürü Suzan Yetiş ve Çekmeköy Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak´ın da katıldığı toplantıda Covid-19 aşısı, ormanlarımızın güvenliği, asayiş, pandemi ve ilçenin genel konuları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü´nün kendi alanları ile ilgili olarak kısa bilgilendirme yapmalarının ardından Kaymakam Adem Arslan gazetecilere ilçe ile ilgili genel anlamda bir değerlendirmede bulundu. Özellikle vatandaşların Covid-19 aşısına teşvik edilmesi hususunda herkesin üzerine düşeni yapması ve basının da bu konuda katkılarını beklediklerini ifade ederek, pandemi ile mücadele ve Covid-19 aşısı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi verdi.Ayrıca Kaymakam Arslan, pandeminin aşı olunarak son bulacağını ve hep beraber aşı ile sağlıklı bir ortamda yaşayacağımızın altını çizerek destek istedi.

Toplantıda gazetecilerin çeşitli sorularını da cevaplayan Arslan, en kısa zamanda maskeden kurtularak sağlıklı günlere yeniden ulaşma temennisi ile katılımları için tüm gazetecilere teşekkür etti.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki