Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan´dan Siyasi Parti İlçe Başkanlarına Covid-19 Aşısı Çağrısı: Hedef Mavi Kategori

9.08.2021 15:16:22

Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan´dan Siyasi Parti İlçe Başkanlarına Covid-19 Aşısı Çağrısı: Hedef Mavi Kategori

Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur, İyi Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, Demokrat Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Muhittin Özkan, Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Yunus Başer, Türkiye Değişim Partisi Başkan V. Kenan Ersin, Deva Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Kadir Kacemer, Vatan Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Songül Şen Çağlar ve Yeniden Refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Önder Ayyıldız ile makamında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Çekmeköy İlçe Sağlık Müdürü Suzan Yetiş´de bulundu.

Toplantıya katılım sağladıkları için teşekkür eden Kaymakam Adem Arslan, pandemi ve getirdiği zorluklarla millet olarak hep beraber verilen mücadeleye katkıları, destekleri için siyasi partilere minnettar olduğunu ifade etti.

Yeni dönemde Covid-19 ile mücadelede en önemli önlemin aşı olduğunun altını çizen Kaymakam Arslan, siyasi parti ilçe başkalarından vatandaşlarımızı aşı olmaya teşvik etmelerini rica etti.

Pandemi sebebiyle virüse yakalanıp vefat eden vatandaşların üzüntüsü içinde olduklarını söyleyen Kaymakam Arslan, "Yoğun bakım ünitelerinde yatan hastaların %95´inin aşı olmayan vatandaşlarımızın olduğu bilgisi ortadayken bizim biran önce sağlık için, sevdiklerimiz için, hepimiz için aşı seferberliğine elimizden gelen katkıyı sağlamalıyız. Covid-19 sebebiyle bir vatandaşımızın bile aramızdan ayrılmasın" dedi.

Siyasi parti ilçe başkanları aşı seferberliğine destek olacaklarını belirterek, toplantı için teşekkür ettiler.

Toplantıda İlçe Sağlık Müdürü Suzan Yetiş, aşı çalışmaları hakkında bilgi verdi.



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı