Çekmeköy Kaymakamından ziyaret

20.11.2017 18:14:54

Çekmeköy Kaymakamından ziyaret

Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız ve Çalışma Ekibinden Çatalmeşe Mahallesi Sakinlerine Ziyaret
20.11.2017
Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız öncülüğünde her hafta Çekmeköy´ün bir mahallesine gerçekleşen ziyaretlere bu hafta Çatalmeşe Mahallesi´nden devam edildi.

Ziyaretlerde konuşma gerçekleştiren Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, misafirperverliğinden ötürü teşekkür ettiği ev sahipleri ile hasbihal edip bir sıkıntıları var ise çözmeye gayret ettiklerini ifade etti.

Çekmeköy İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Erol Aydemir, Muhtar Ömer Lütfü Gürsoy, Çekmeköy Sosyal Hizmetler Merkezi Müdür Yardımcısı Ozan Berktaş, Çekmeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü İnceleme Görevlisi Gökhan Yurttapan ve Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Sosyoloğu Pınar Bucak´ın da bulunduğu program çerçevesinde yaş büyükleri, gaziler, yetim ve öksüz çocuklar, hasta ve engelli vatandaşlar ziyaret edildi.

Ziyaretler sırasında ailelere hayırlı ve uzun ömürler dileyen Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, hanelerde karşılaştığı misafirperverlik için teşekkür ederek Çekmeköy´ün birlik, beraberliğinin bozulmaması yönünde temennilerini ifade etti.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki