Çekmeköy Kışlası´nın Gururu Tuğgeneral Hasan Kaymaz´a Veda

2.08.2016 18:18:50

Çekmeköy Kışlası´nın Gururu Tuğgeneral Hasan Kaymaz´a Veda

Türk Silahlı Kuvvetleri´nden 149 generalin 15 Temmuz gecesi haince planlanan darbe girişimine destek vermekten dolayı atılması nedeniyle, albay rütbesinden tuğgeneralliğe terfi edenlerin sayısı bu yıl ikiye katlandı.

Darbeye karşı dik durarak vatanının, devletinin ve milletinin yanında olan albayların arasında Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Hasan Kaymaz´da var idi.

Genelkurmay Başkanlığı 28 Temmuz 2016 tarihinde yapılan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısında alınan kararları duyurdu. Verilen YAŞ kararlarında Çekmeköy´de darbe girişimine dur diyen Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Hasan Kaymaz, Tuğgenerallik rütbesine yükseltildi.

Ardahan 25. Piyade Hudut Tugay Komutanı olan ve yeni görev yeri nedeniyle Çekmeköy´de veda ziyaretlerine başlayan Tuğgeneral Hasan Kaymaz, Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız ile vedalaştı.

Tuğgeneral Hasan Kaymaz yaptığı ziyarette çalışmaları, ilçenin genel düzeni, nedeniyle teşekkür ettiği Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız´a ?Bizlere daima abilik ettiniz. İlçemizin genel düzen, tertip ve uyumunu gözettiniz. Sizlere her zaman şükran borçluyuz. Bu çalışmaların sizin ve arkadaşlarınızın olduğu bir yerde görev yapmak benim çok şansımdı. Bundan sonra da çalışmalarınızda başarılar diliyorum? dedi.

Düzenlediği veda ziyaretinde helallik isteyen Tuğgeneral Hasan Kaymaz´a Çekmeköy´de görev yapmış olduğu dönemde işlerin uyum içerisinde yürütüldüğü için teşekkür eden Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız hakkını helal ederek, ?Çekmeköy´ün genel uyum ve düzenine yaptığınız katkılar, kişiliğiniz ve çalışmalarınız nedeniyle her zaman gurur duyduğumuz Albayımız, layık olduğu terfiye sahip olarak Tuğgenerallik rütbesiyle memleketimize daha nice hayırlı hizmetler yapacağına inanıyorum. Size ve çocuklarınıza başarı ve mutluluklar diliyorum? dedi.

Görüşmenin ardından Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız Tuğgeneral Hasan Kaymaz´a plaket takdim etti.  

/670/OKG_3722  /670/OKG_3730  /670/OKG_3733  /670/OKG_3738  



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki