ÇEKMEKÖY GELECEK PARTİSİ MUHTARLARLA BULUŞTU   

21.11.2021 10:45:00

ÇEKMEKÖY GELECEK PARTİSİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Çekmeköy Gelecek Partisi ilçe Başkanlığı Çekmeköy mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.  

Toplantıya Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Gelecek Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Fevzi Donat, Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Tuba Dilemek, Gelecek Partisi İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi Çekmeköy İlce Başkanı Özlen Bora, Gelecek Partisi ilçe Yöneticileri ve muhtarlar katıldı.

 Sohbet havasından geçen toplantıda ilçe Başkanı Özlen Bora kısa bir selamlama konuşması yaparak programa katılım sağlayan muhtarlara teşekkür etti. 

İl Başkanı İsa Mesih Şahin ise konuşmasında, "katılımınızdan dolayı siz değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.  Yüz yüze iletişim kurmanın mümkün olmadığı pandemi koşullarına rağmen İstanbul'da teşkilatlarımızı kurarak büyük bir başarı elde ettik. Dört yıl Ak parti Kadıköy ilçe Başkanlığı döneminde bazı konularda itirazlarda bulunduk. Bu itirazlarımız malesef gaale alınmadı. Bugün geldiğimiz noktada şu an Ak Partili arkadaşlarımızda aynı itirazları yapmaya ve bizi haklı görmeye başladılar. Biz ne dedik adalet konusunu, liyakatın ele alınması ve kayırmazlıktan vazgeçilmesi gerektiği hep dile getirdik. Bugün gelinen nokta gençlerimiz bu ülkeden çıkmak istiyor. Biz belediyelerde şeffaflık olsun dedik ve yolsuzluk ve yoksulluk ortadan kalksın dedik. Şimdi ise gelinen nokta ortada. Ekonomik sıkıntıları ise söylememe gerek bile yok. Bugünkü memleketin durumu hepimize malum. Bunlar artık kontrolü iyice kaybettiler. Piyasalara güven vermediler. Artık bizim yeni nefese ihtiyaç var. O nefeste biziz inşaallah. Şimdi tek çare bir an önce seçimdir." Dedi.  

 Genel İdare Kurulu Üyesi Fevzi Donat ise konuşmasında, "kendi şahsi ihtirasları uğruna 84 milyonun haklarını heba ediyorlar. Ülke adete fireni patlamış kamyon gibi nereye nasıl çarpacağını kestirememekte rasgele sürükleniyor. "Dedi.   

 Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ise, ülke büyük ayrışmanın içine girdi ve adeta kamplastı. Biz parti olarak bu durumdan nasıl kurtuluruz dedik ve tüm ülkedeki sağı, solu, Alevi Sünni demeyerek hepimiz ortak noktalarda birleştik. Toplumun her kademesindeki insanları bir araya getirerek ülkeyi nasıl düzlüğe çıkarırız onu ön plana aldık. Biz Van'da ne dediysek Edirne'de de onu dedik. Şu an ülkede büyük bir korku iklimi var. Biz milletimizin sesi olmaya çalışıyoruz. Her şeye rağmen 81 il ve 600 küsür ilçede teşkilatlanarak seçimlere hazırız ve ilk seçimde de iktidar olacağız. Dedi.                 

 Program muhtarların da görüş ve düşüncelerinin alınmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.



1

8 ilde MAHZEN-36 operasyonu: 42 şüpheli yakalandı

2

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırısında 7 Filistinli yaşamını yitirdi

3

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Ali Koç Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı

4

MSB duyurdu: Pençe-Kilit'te 1 şehit

5

“MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI