Çekmeköy MHP'de bayrak değişimi

7.01.2023 15:18:00

Çekmeköy MHP'de bayrak değişimi


 

Çekmeköy'de 7  yıldır onur ve gururla MHP Çekmeköy ilçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü vurgulayan Cenap Yağmur, " Davamız, ülkümüz yolunda partimizin çeşitli kademelerinde uzun yıllar görev yaptım. Sayın İl Başkanımız Sertel Selim'in takdiriyle İstanbul MHP İl Başkan Yardımcılığı görevine atanmış bulunmaktayım. Sayın İl Başkanıma teveccühlerinden ötürü teşekkür ederim. Allah bizleri mahcup etmesin, yar ve yardımcımız olsun inşallah. Tevdi edilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağım "  dedi. 


İl Başkan Yardımlığına görevlendirilen Cenap Yağmur,  "Görevi Tahsin İnce kardeşime teslim etmekten gurur duyuyorum. Her konuda kendisinin yanındayım ve destekçisiyim. Tahsin Başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

 

 

“Durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz”


MHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı görevine atanmanın tarifsiz onur ve gururunu yaşadığını belirten Tahsin İnce, " Genel Başkanımız, Bilge Liderimizin tensipleriyle bu kutlu göreve atandım. Devraldığım bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Birlik beraberlik içinde partimize, davamıza, Çekmeköy'ümüze layık bir şekilde durmaksızın çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah yar yardımcımız olsun. Bugüne kadar bu teşkilat için yaptığı çalışma ve katkılarından dolayı Cenap Bey'e çok teşekkür ediyorum" dedi.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki