ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 21 ARAÇ EKLEDİ

16.01.2015 18:03:28

Çekmeköy Belediyesi, ilçe halkına daha iyi hizmet vermek adına araç filosuna eklediği 21 tane aracı düzenlenen törenle teslim aldı.

Çekmeköy Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla araç filosunu genişletti. Belediye bünyesinde Çekmeköylülere farklı alanlarda hizmet verecek olan 21 araç Çekmeköy Belediyesi önünde düzenlenen törenle teslim alındı. Törene Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız,  Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hürol Öztürk, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve vatandaş katıldı. Araçlar tören sonrası ilçeyi turladı.

 

 

Çekmeköy Belediyesi bünyesine 21 aracın dahil olmasını ilçeye hizmet edecek önemli bir güç olarak değerlendiren Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı ve belediye çalışanlarını hizmetleri için tebrik ettiğini ifade etti.

 

Çekmeköylülere böyle biz hizmeti kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Poyraz, “Birçoğu bizim arazi araçlarımız bunların içinde kepçesinden damperli kamyonuna kadar. Tabi otobüslerimiz de var. Anadolu`’nun herhangi bir ücra köşesine burada hakkın rahmetine kavuşmuş olan vatandaşlarımızın cenazelerini, taziyelerini götürmek için aldığımız otobüslerimiz var, engelli araçlarımız var, ambulanslarımız, cenaze nakil araçları var” diye konuştu.  

 

21 Araç Hizmete Alındı

Çekmeköy Belediyesi araç filosuna çok ciddi araçlar kazandıklarını sözlerine ekleyen Poyraz, “İnşallah halkımıza Çekmeköy’de yaşayan yüz binlerce insanımıza güzel hizmet verme adına bu araçlarımızın hizmet vereceğine inanıyorum. Ben tabi ki güzel insanlarımızın yaşadığı bu şehirde böyle güzel araçlarla hizmet vermek önemli bir şey olsa gerek” şeklinde konuştu.

 

Çekmeköy Belediyesi tarafından teslim alınan araçlar, 1 kar küreme aracı, 1 ekskavatör, 6 kamyon, 2 kepçe, 2 Greyder, 1 silindir 2 ambulans, 1 cenaze aracı, 4 otobüs ve 1 tane kamyonetten oluşuyor.

 

 

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki