ÇEKMEKÖY`DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

30.10.2014 22:31:27

Cumhuriyet Bayramı Şahinbey Caddesi'nde düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

Çekmeköy’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Taşdelen Meydanı’nda resmi kurumların çelenk sunma töreni ile başladı.Çelenk törenine; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  İlçe Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz, İlçe Emniyet Müdürü Hürol Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyetin 91. yılında, Çekmeköy Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde Şahinbey Caddesi’nde düzenlenen  program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel ve İlçe Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz alanda bulunan vatandaşların bayramını kutladıktan sonra, İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

 

Program ilçede bulunan eğitim kurumlarının öğrencileri tarafından yapılan Cumhuriyet Koşusu ile devam etti. İlçe genelinde okullarda düzenlenen Cumhuriyet konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere plaketlerini Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız verirken, Cumhuriyet Koşusunda  ilk üçe giren öğrencilere madalyalarını Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz verdi.

Programda Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehteran Takımı hazırladıkları bir gösteri gerçekleştirdi. Yapılacak olan halk oyunları gösterileri ve Çekmeköy Belediyesi’nin kutlamalar çerçevesinde saat:20:00`da organize edeceği Sagopa Kajmer Konseri, Karaman İli Ermenek İlçesi’nde meydana gelen kaza sebebiyle  ertelendi.

Program okul öğrencileri, bando takımı, gaziler ve resmi kurumlara ait araçların yaptığı geçit töreni ile son buldu.




1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı