ÇEKMEKÖY´DE YILDIRIM VE POYRAZ GÜCÜ

1.03.2019 17:12:42

ÇEKMEKÖY´DE YILDIRIM VE POYRAZ GÜCÜ

 

ÇEKMEKÖY´DE YILDIRIM VE POYRAZ GÜCÜ

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz´la birlikte Çekmeköylü hemşehrilerini ziyaret etti.

Çekmeköy´de baba ocağı bulunan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çekmeköylü hemşehrileri ile buluştu. Sabahın erken saatlerinde başlayan Çekmeköy mesaisinde Yıldırım´a; Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neziha Keleş ve Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Bural da eşlik etti. 

 

İstanbul´a Kreş Müjdesi

Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı´nda kadınlarla buluşan Binali Yıldırım´a eşi Semiha Yıldırım da eşlik etti.  Kadına şiddetin kınanması ve cezalandırılması gerektiğini söyleyen Yıldırım, sadece cezalandırmanın çözüm olmadığını eğitim ve bilinçlendirmenin de gerektiğini belitti. Yıldırım, kadınların iş hayatındaki önemine değinerek imkân tanınmasını, fırsat verilmesi gerektiğini belirtti; bunun için bütün İstanbul genelinde kadınların çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabileceği 955 kreş açacaklarını söyledi.

Binali Yıldırım, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatlarını ziyaret ettikten sonra Şahinbey Caddesi´nde esnafla sohbet etti.

Önce Hacı Bektaşı Veli Taşdelen Cem Evi´nde Şahhanım Sarıbal´ın cenazesine daha sonra Reşadiye Cami´ndeki Kadir Demir´in cenaze törenlerine katılarak, ailelere başsağlığı diledi. Yıldırım daha sonra Reşadiye Altan Yazıcı İlk Okulu´na giderek öğrencilerle sohbet etti.

Binali Yıldırım, Çekmeköy´de yaptığı fabrika ziyaretinde de, ?bizim görevimiz iş yapan, taş üstüne taş koyan, üreten kim varsa onun yanında olmak, ona hizmet etmek onların işlerini kolaylaştırmak,? dedi. Anket sonuçları soran muhabire, ?Sokağın anketi bütün anketlerden daha sağlıklıdır. Siz bugün burada ne gördünüz? İnşallah, 31 Mart gecesi bu sevginin yansımasını da göreceksiniz,?  dedi.

 

Binali Yıldırım ve Ahmet Poyraz, Afrin´de şehit olan Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan´ın ailesini ziyaret ederek, duaya katıldı.

Taşdelen Meydanı´ndan hemşehrilerine seslenen Binali Yıldırım, Yıldırım hızıyla yıldırım projeleri bir bir hayata geçireceğiz diyerek, ?Çekmeköy metrosunun ikinci etabı olan Çekmeköy-Taşdelen-Sancaktepe-Sultanbeyli metrosunun da kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Yıldırım,?Çekmeköy´e öyle güzel bir metro hattı yaptık ki dünya metroları arasında yapılan yarışmada birinci seçildi. Çekmeköy her şeyin en güzeline layık, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda bu hizmetlerimiz daha da artacak. Meydan ve kavşak projeleri, yeşil alan projelerini Yıldırım hızıyla tamamlayacağız,? dedi.

Yıldırım, Sivil Toplum Kuruluşları ile buluşmasının ardından Gençler Soruyor programına katılarak soruları cevapladı.

 

 

 

 

 

 
 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki