ÇEKMEKÖY'DE KUR’AN-I KERİM HAFIZLARI İCAZETLERİNİ ALDILAR

18.10.2021 13:03:00

ÇEKMEKÖY'DE KUR’AN-I KERİM HAFIZLARI İCAZETLERİNİ ALDILAR

Çekmeköy’de Hafızlık İcazeti eğitimi alan öğrenciler mezun olarak diplomalarını aldı.

Yaklaşık iki buçuk ay Hafızlık İcazeti Eğitimi alarak mezun olan 22 hafızın diploma töreni, Çekmeköy Şahinbey Camii’nde gerçekleşti.

İcazet törenine, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Reisül Kurra Mustafa Demirkan, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Ahmet Aktürkoğlu, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit, Antalya Döşemealtı İlçe Müftüsü Davut Çalışkan, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşma gerçekleştiren Kaymakam Resul Çelik, Çekmeköy ilçesinde Mevlid Kandili günü gerçekleşen icazet törenine katılarak bu güzelliğe şahit olduğu için çok mutlu, memnun olduğunu ifade ederek, Kur’an-ı Kerim’in nesilden nesile öğretilmesinde, aktarılmasında büyük emeği olan hafızları, hocaları yürekten tebrik ettiğini söyledi.

Törende Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da bir konuşma gerçekleştirerek kendisinin de yıllar önce aynı şekilde icazet aldığını söyledi. Başkan Poyraz, icazet alan hafızların ailelerini, hocalarını destekleri için tebrik etti.

Programda gerçekleşen Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından hafızlara plaket ve hediyeleri takdim edildi.

kaynak:merkezden haber



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki