ÇEKMEKÖYLÜ ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANI

19.01.2019 09:08:43

ÇEKMEKÖYLÜ ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANI

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı ilk döneminin 18 Ocak Cuma günü sona ermesiyle beraber ilk ve orta dereceli okullar yarıyıl tatiline girdi.

 

Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin ve  Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, yarıyıl tatiline giren Çekmeköy Alemdar Çatalmeşe İlkokulu öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldu.

Kaymakam Adem Arslan; öğrencilere sınıflarında karne takdiminin öncesinde, okul öğretmenleri ile sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öğretmenler ile yaptığı sohbette İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü projelerinde emek veren eğitimcilere teşekkür ederek yeni dönemde daha fazla projeyle katkılarını bekledikleri öğretmenler ile el ele vermenin sonucunda güzel çalışmaların çıkabileceğini ifade eden Kaymakam Arslan, çocukları kendi evlatları gibi görerek onların ülkeye faydalı birer birey olabilmeleri için çabalayan eğitim camiasına emekleri için teşekkür etti.

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, öğrencilere ve velilere Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz´ın selamını iletti. Başkan Yardımcısı Çetin? Yarıyıl tatilinin eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Öğrenci kardeşlerimiz ruhen ve bedenen dinlenip eğitim öğretim döneminin ikinci yarısına güzel başlayacaktır. Hepinize iyi tatiller diliyorum.? dedi.

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki