ÇEKMEKÖYLÜLER KAN BAĞIŞI KAMPANYASINDA BULUŞTU

31.10.2016 10:35:39

ÇEKMEKÖYLÜLER KAN BAĞIŞI KAMPANYASINDA BULUŞTU

Çekmeköy´de gerçekleşen kan bağışı kampanyasına Türk Kızılayı Çekmeköy Şube Başkanlığı, Çekmeköy Fenerbahçeliler Derneği ve Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı ev sahipliği yaptı.

 

 

Türk Kızılayı ve Fenerbahçeliler Derneği´nin İstanbul genelinde düzenlediği kan bağışı kampanyası Çekmeköy´de de yoğun ilgi gördü. Madenler meydanında düzenlenen kan bağışı kampanyasına Türk Kızılayı Çekmeköy Şube Başkanlığı,  Çekmeköy Fenerbahçeliler Derneği ve Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı ev sahipliği yaptı. Kampanyaya muhtarlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşları da destek verdi. Etkinlik alanını ziyaret eden Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, kan bağışında bulunan vatandaşları anlamlı davranışlarından dolayı tebrik etti.

 

 

Mehter takımının marşları ve lokma dağıtımı eşliğinde gerçekleştirilen kampanyaya çok sayıda vatandaş destek verdi. Kan bağışının önemine dikkat çeken vatandaşlar, kurulan çadırlara gelerek kan verdi. Kan veren vatandaşlara teşekkür eden başkan Ahmet Poyraz, kampanyaya destek çağrısında bulundu. Başkan Ahmet Poyraz, ?Bugün kan veren kardeşlerimi tebrik ediyorum. Herkesin çok duyarlı olması gereken bir süreçten geçiyoruz. Bu organizasyonu tertip eden başta Fenerbahçeliler Çekmeköy Derneği´mize, Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur ve teşkilatına, emeği geçen Kızılay´ımıza ve gönüllü kardeşlerim başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 29 Ekim olması sebebiyle de çok anlamlı bir gün? diye konuştu.

 

 

 

  •  



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı