CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

27.03.2024 00:20:00

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

31 Mart yerel seçimleri nedeniyle propaganda çalışmaları nedeniyle bir mekanda halka hitap eden Seyfettin Yıldırım'ın inançlı insanlara ve ecdadına gerici yobaz gibi sözler sarfetmesi büyük tepkilere neden oldu.


 

Ülke genelinden ve Çekmeköy'lü insanlardan büyük tepki çeken sözleri nedeniyle bir çok vatandaş; "İnsanları ötekileştiren 1920 öncesindeki ecdadımıza yobaz, bağnaz ve gerici diyen bu zihniyet İstanbul'u ve Çekmeköy’ü yönetmeye talip. Vah ki ne vah! Adam konuşmasında biz Mustafa Kemal'in askerleriyiz diyor. Sayın CHP'li Meclis üyesi adayı Seyfettin Yıldırım kendi listelerinde yer alan ve Atatürk’e hakaret eden DEM'lilere ne diyecek acaba merak ediyoruz.


 

Yahu adama sormazlar mı? Çekmeköy belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın karşısında iki seçim kaybetmişsin ve kalkıyorsun oyunlarla kaybettik diyorsun 20 bin üzerinde oy farkı yiyen sen ne oyunundan bahsediyorsun arkadaş.


 

Şimdi biz hem milletimize ve hem de Çekmeköy'lü halkımıza soruyoruz. Ne yazık ki helalleşeceğiz diyenlerin ve sevgi kelebeği rolünü oynayanların kinleri hala dipdiri !


 

İşte takke çıktı ve kel göründü. Bunların niyeti de cibilliyeti de budur. Bunları halkımızın takdirine sunuyor ve Allah muhafaza bir de gelseler ne olacak siz düşünün diyoruz" dediler.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki