Tarih: 25.03.2019 18:49

Cindoruk haddini aştı: Bu bir intikam seçimidir

Facebook Twitter Linked-in

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin olarak haddini aşan sözler söyledi. 

 

BU BİR İNTİKAM SEÇİMİYMİŞ!

Cindoruk "Bu seçim Cumhuriyetin kurucu rejimi parlamenter demokrasinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nden intikam seçimidir. Türkiye´de merkez sağın bu hale gelmesinin nedeni Demirel ve Özal´ın partilerini bırakıp Cumhurbaşkanlığı koltuğuna geçmesidir" değerlendirmesinde bulundu. Cindoruk, AK Parti´nin üç büyük şehirde de kaybedeceğini söyledi.

 

90´LIK CİNDORUK HADDİNİ AŞTI

Halk TV´de Cüneyt Akman´ın ?Zamanın Ruhu? programında konuşan Cindoruk,  ?CHP, Ankara, İstanbul ve İzmir´de ilçelerde başarılı olmuş belediye başkanlarını aday yaptı. AKP ise eski bakanları yaptı. Bunun anlamı şudur: Bu şehirleri Cumhurbaşkanı olarak ben yöneteceğim diyor. O zaman bunlara merkez valisi demek lazım" ifadesini kullandı.

FETÖ ELEBAŞININ AVUKATI: AKIL HOCASI CİNDORUK´TU

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen´in tutuklu avukatlarından Orhan Erdemli, grubun akıl hocasının Hüsamettin Cindoruk olduğunu iddia ederek, FETÖ/PDY´nin 2000 yılında İstanbul imamı olarak bilinen, Ahmet Kara´nın, Gülen´in DGM´de yargılandığı dönemlerde kendisini Hüsamettin Cindoruk´a gönderdiğini belirtti. Erdemli, "Oradaki konuşmalardan bu grubun akıl hocasının Hüsamettin Cindoruk olduğunu anladım? dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —