Çok Okuyan Çok Gezer

20.05.2015 17:41:13

Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi riyasetinde, İstanbuldaki İmam Hatip Liseleri arası Kitap Okuma Yarışması (Çok Okuyan Çok Gezer Kitap Okuma Yarışması) finali geçtiğimiz cumartesi günü, Şehir Üniversitesinde gerçekleştirildi

 

Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi riyasetinde, İstanbul’daki İmam Hatip Liseleri arası Kitap Okuma Yarışması (Çok Okuyan Çok Gezer Kitap Okuma Yarışması) finali geçtiğimiz cumartesi günü, Şehir Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. İstanbul’daki imam hatip liselerinden 99’unun katılımıyla gerçekleşen final sonuçları, 21 Mayıs 2015 Perşembe saat 14’te düzenlenecek ödül töreniyle ilgililere ve basına duyurulacak, dereceye girenlere ödülleri takdim edilecek. İki aşamalı yapılan yarışmada okullar ilk önce kendi içlerinde daha sonra diğer okullarla yarıştı. Her okula altışar kitaptan oluşan beş takım kitap gönderildi. Okullar altışar kişilik öğrencilerden oluşan gruplar oluşturdu. Kitaplar okunduktan sonra Nisan ayı içinde okul içi eleme sınavı yapıldı. Sınav sonucunda, her okulda birinci olan öğrenciler okullarını temsil etmeye hak kazandılar. Birinciler de geçtiğimiz cumartesi günü Şehir Üniversitesi Güney Kampüsü’nde saat 11’de başlayan sınavda ter döktüler.

İlk üçe umre, 4-5-6.ya Balkan gezisi, 7-8-9-10.’ya da Anadolu gezisi hediyesi verilecek olan yarışma sonuçları 21 Mayıs 2015 Perşembe saat 14’te düzenlenecek ödül töreniyle ilan edilecek.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki