Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇESİAD), eğitim ve kültür alanındaki faaliyetlerine devam ediyor.

26.11.2015 18:20:49

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇESİAD), eğitim ve kültür alanındaki faaliyetlerine devam ediyor.

İstanbul’da çalışmalarını sürdüren Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇESİAD), eğitim ve kültür alanındaki faaliyetlerine devam ediyor.

Öğrenimlerini İstanbul’da sürdüren Çorumlu öğrenciler için çeşitli etkinlikler yapan ÇESİAD, geçtiğimiz Pazar günü Dolmabahçe Sarayı’na gezi düzenledi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karaca ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımıyla, rehber eşliğinde yapılan gezide öğrenciler, okudukları şehrin tarihi güzelliklerini, kültürel değerlerini görerek öğrendiler.

Geçtiğimiz yıllarda Çorum`a kütüphaneler açan ve çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yürüten ÇESİAD`ın Çorum`un söz konusu olduğu her konuda elini taşın altına koyacağını belirten ÇESİAD Başkanı Mehmet Karaca, gençlerin tarih bilincinin her zaman açık ve canlı olması gerektiği düşüncesinden hareketle bu gibi gezilere devam edeceklerini söyledi. Tek amaçlarının ortak bir Çorumlu bilinci oluşturmak olduğunu ifade eden Karaca, “Ayrıca etkinliklerimize ve Çorum`u Çorum yapan değerleri, gençlerimize aşılamaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 kaynak:çorum hakimiyet gazetesi



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı