CUMHURBAŞKANI, ?16-19 MAYIS TARIHLERI ARASINDA DÖRT GÜN BOYUNCA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK´ DEDI 

11.05.2020 23:27:53

CUMHURBAŞKANI, ?16-19 MAYIS TARIHLERI ARASINDA DÖRT GÜN BOYUNCA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK´ DEDI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs salgını gündemiyle ve normalleşme kapsamıyla ilgili gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı, ?16-19 Mayıs tarihleri arasında dört gün boyunca sokağa çıkma yasağı olacak´ dedi 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs salgını gündemiyle ve normalleşme kapsamıyla ilgili gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Kabine toplantısı sonunda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 16, 17, 18, 19 Mayıs günleri dört gün boyunca sokağa çıkma sınırlaması uygulanacağını açıkladı. Erdoğan, 16 Mayıs ile 18 Mayıs arasında marketler, bakkallar, fırınlar, tatlıcılar ve online platformların açık olacağını belirtti.

Erdoğan, "16-17-18 ve 19 Mayıs günlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. 16 ve 18´i arası, marketler ve online platformlar açık olacaktır. Yaşlılarımız 17 Mayıs Pazar günü yine sokağa çıkabileceklerdir." Dedi.

9 il için daha giriş-çıkış yasağının kaldırıldığını söyleyen Erdoğan, "Geçtiğimiz hafta 7 ilimizdeki giriş çıkış sınırlandırmasını sonlandırmıştık. Bu haftaki toplantılarda, 9 ilimiz için daha şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını sona erdirdik. Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ illerimizde kısıtlamayı kaldırdık. Herhangi bir olumsuzluk durumunda sınırlandırmaları yeniden artırmamak için bu hatırlatmaları yapıyoruz. Noterlerde nöbetçilik uygulamasını kaldırarak, normal çalışma dönemine geri döndürüyoruz." Dedi.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki