CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÇEKMEKÖY´DE

30.03.2019 08:58:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çekmeköy´de Madenler Meydanı´nda düzenlenen mitingde vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çekmeköy´de Madenler Meydanı´nda düzenlenen mitingde vatandaşlarla bir araya geldi. Mitinge Çekmeköy Belediye Başkanı ve AK Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz´ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Fatma Betül Sayan Kaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur  da  katıldı. Mitinge, Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi şarkısını söyleyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan´a binlerce Çekmeköylü eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Ben Çekmeköy´ü çok iyi bilirim. Buralarda çok yaşadım, burada çalıştım. Yolların, kaldırımların, doğalgazın, suyun olmadığı, otobüslerin iki saatte bir geçtiği bir Çekmeköy vardı. 1994´te bu kardeşinizi İBB B

aşkanı yaptınız. Susuzluk var mıydı vardı. Çöp dağları var mıydı, vardı. Melen´den bu yakaya su getirdik. Doğalgazı süratle buraya getirdik. İstanbul´da temiz hava var. Çekmeköy İstanbul´un yükselen yıldızlarından. CHP, HDP maalesef bunlarla beraber hareket eden sözde içi karmakarışık bir iyi parti var bir de Saadet. Dörtlü mekanizma pazar günü bunlara güzel bir hesap soruyor muyuz?? dedi. 

 

 



"Bunun bedelini ağır ödeyeceksiniz" 

Çekmeköy otobana ve metroya sahip olduğunu, alt yapısı ve üst yapısıyla görenlere parmak ısırttığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Bu kardeşiniz 4, 5 yıl daha cumhurbaşkanı olarak kabinemizle birlikte görev başında olacak.  Binali Yıldırım kardeşimizi İBB başkanı olursa, Ahmet kardeşimizi de durmak yok yola devam derse, buna da var mıyız? Ankara, İstanbul ve Çekmeköy olarak  üçlü mekanizmayı kuruyoruz. El ele vereceğiz Çekmeköy´ü daha da ileriye taşıyacağız. Büyümek önemli. Ama nasıl büyüdüğün önemli. CHP çıkmış ekonomiyi konuşuyor. Belediyeler Türkiye ekonomisin mi düzeltecek? Belediyenin Türkiye´nin ekonomisini düzeltme gücü var mı? Bir defa onlar belediye nasıl yönetilir onu öğrensinler. Vatandaşlarımızı aldatmak istiyorlar. Akılları şimdi yerine geldi. Bundan sonra seçimden bir ay kala rapor yayınlamayacaklarmış. Bunun bedelini ağır ödeyeceksiniz" diye konuştu. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Bu bir intikam seçimidir" şeklinde açıklama yapan Hüsamettin Cindoruk´a tepki göstererek, "Pazar günü intikam günü diyor. Beyni sulanmış. Kendine gel terbiyesiz. Neyin intikamını alıyorsunuz? Bu yapılan yatırımların intikamını mı alacaksın? Bu ülkeye taş üstüne taş koymadınız. Hep darbelerden yana oldunuz. Karşımızdaki ittifakı görüyorsunuz. Emirleri nerden alıyorlar. Kandil´den, Pensilvanya´dan alıyorlar. HDP´ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Bir ırkçı olmayacağız. Vatansever olacağız" dedi. 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı