Davutoğlu´ndan deprem bölgesine ziyaret: Deprem siyaset üstü bir konudur

28.01.2020 18:05:57

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, 6,8 büyüklüğündeki depremler felaketi yaşayan Elazığ´a gitti. Deprem bölgesi ziyaretinin ardından konuşan Davutoğlu, "Deprem siyaset üstü bir konudur. Ülkemizin bir gerçeğidir. Deprem bilincinin, deprem anında yapılacakla

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 4 gün önce 6,8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ´a gitti.

Davutoğlu, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. 

"Bunlar millet olarak omuz omuza verdiğimiz günler. Bu zor günlerde milletimiz hep güzel sınavlar vermiştir" diyen Davuroğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Allah Elazığ´ımızı hep aziz eylesin. Böyle felaketlerden hem Elazığ´ımızı hem tüm Türkiyemizi esirgesin. Deprem siyaset üstü bir konudur. Ülkemizin bir gerçeğidir. Deprem bilincinin, deprem anında yapılacakların ve kalıcı olarak şehirleşme konusunda yapılacaklar hususunda çok güçlü bir arka plana hepimizin sahip olması lazım.

 

Depreme sadece deprem olduktan sonra müdahale etmek yeterli değil. Depreme tek tek hazır olmamız, bu konuda bilinç sahibi olmamız ve şehirlerimizin bütün yapılarının gözden geçirilmesi lazım.

Ben tekrardan Elaziz´imize geçmiş olsun diyorum. Allah milletimizi, ülkemizi muhafaza eylesin, devletimize zeval vermesin. Allah Elazığ´da kaybettiğimiz vatandaşlarımıza rahmet eylesin, hastanede ziyaret de ettiğimiz yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin.

Ülkemizin değişik yerlerinden Elazığ´ın yarasına merhem olmak için gelen vatandaşlarımıza, doktorlarımıza, UMKE, AFAD, Kızılay´a, hükümetimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum milletim adına."



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı