DHKP-C`nin kirli planı deşifre oldu!

19.04.2015 14:16:56

Savcı Kiraz`ı şehit eden Şafak Yayla`nın mezarını İstanbul`a getirmek isteyen terör örgütü DHKP-C`nin kirli kaos oyunu son anda bozuldu.

DHKP-C`nin kaos planı son anda bozuldu. Örgüt İstanbul`u savaş alanına çevirmek için Savcı Mehmet Selim Kiraz`ı şehit eden terörist Şafak Yayla`nın cenazesini Giresun`dan İstanbul`a getirme kararı aldı. Ailesi ikna edildi. 30 kişilik bir ekip oluşturuldu. Hain planı çözen polis, Okmeydanı ve Gazi Mahallesinden Giresun`a gitmeye çalışan terör örgütü yandaşlarına müdahale ederek hareket etmelerini engelledi.

DHKP-C`nin planına göre Yayla`nın cenazesi İstanbul`a getirilerek Okmeydanı veya Gazi Mahallesinde gömülecek ardındanda mezar etrafından toplanan gruplar sokakları kan gölüne çevirecekti. Terörist Şafak Yayla Giresun`da toprağa verilmişti. DHKP-C terör örgütü Yayla`nın cesedi üzerinden yeni bir provokasyonun fitilini ateşlemek için harekete geçti.

PLAN BOZULDU

Terör polisinin deşifre ettiği plana göre örgüt Yayla`nın cesedini İstanbul`da gömmek için ailesini ikna etti. Cesedin İstanbul`da Okmeydanı veya Gazi Mahallesi`nde bir yere gömülmesi kararlaştırıldı. Bunun için her iki ilçeden iki otobüs yaklaşık 30 kişi Giresun`a gönderilecekti.

GİRESUN`A GİTMELERİNE İZİN VERİLMEDİ

İstihbarat üzerine polis gruplara önceki akşam müdahale etti. Giresun`a gitmelerine izin verilmedi. Olaylar büyümeden bastırıldı. Eğer örgüt üyeleri Giresun`a gidebilseydi, Şafak Yayla`nın cesedini İstanbul`a getirmeyi deneyeceklerdi. Burada bir yere gömdükten sonra da tüm kaos eylemleri Yayla`nın mezarı önünden başlatılacaktı.  

Kaynak : AKŞAM



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki