DİRENİŞ SERGİSİ TAŞDELEN´DE AÇILDI

15.08.2016 17:46:14

Çekmeköy Belediyesi´nin, Anadolu Ajansı´nın fotoğrafları ve Misvak Dergisi´nin çizimlerinden oluşturduğu sergi, Madenler Meydanı´ndan sonra Taşdelen´de de vatandaşlarla buluştu.

Çekmeköy Belediyesi´nin 15 Temmuz Milli Direnişini unutturmama adına açtığı Direniş Sergisi Taşdelen Meydanı´nda vatandaşlarla buluştu. 15 Temmuz gecesi yaşanan olayların konu alındığı sergide, Anadolu Ajansı muhabirlerinin objektiflerine yansıyan 66 fotoğraf ve Misvak Dergisi çizerlerinin 49 karikatürü Taşdelen Meydanı´nda sergilendi.

 

Milli Direniş Sergisi´nin Taşdelen Meydanı´nda ki açılışına;  Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları, Atatürk Havaalanı´nda üzerinden tank geçen Vasfi Yılmaz, Tuzla gişelerde G3 mermisiyle kolunu kaybeden Üzeyir Cıvan, 5 Dakikada tank kullanmayı öğrenen Mehmet Köse, şehit olan Onur Ensar Ayanoğlu´nun babası İhsan Ayanoğlu, Çengelköy Muhtarı Can Cumurcu ve Atatürk Havaalanı´nda tankın önüne yatan Metin Doğan katıldı.

 

 

 

Yoğun katılımın olduğu açılış programında vatandaşlara seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ? 15 Temmuz Gecesi yaşananlar bu milletin tarihine kara bir leke olarak düşmüştür. O gece yaşananları bu millet unutmayacak. Bizlerde inşallah yöneticiler olarak o gece milletin kahramanca direnişini, FETÖ´nün yaptıklarını ve ihanetini unutturmayacağız. O gece milletin tarihine kara bir leke olarak geçirenler milletin direnişi ve ihaneti püskürtüşünü ezelden ebede hatırlayacak ve bu yurdun asıl sahibinin millet olduğunu her daim hatırlayacaktır. Bugün aramızda bulunan gazilerimiz nezdinde tüm gazilerimize acil şifalar, şehitlerimize Allah´tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum,? dedi.

 

 

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve gaziler sergiyi birlikte dolaşarak fotoğraf ve karikatürleri incelediler. 

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki