Diyarbakır`da askere silahlı saldırı

29.10.2014 17:59:58

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde eşi ile pazara giden 1 astsubay maskeli kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Astsubay ağır yaralandı.

Diyarbakır`ın Bağlar ilçesi Alay semt pazarına eşi ile birlikte gelen bir astsubay, kendisini takip eden kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Ağır yaralanan astsubay, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi`ne kaldırıldı. Kaçan saldırganları arama çalışması devam ediyor.

EŞİ İLE PAZARDA GEZERKEN ARKADAN VURDULAR

Diyarbakır 8`inci Ana Jet Üssü Komutanlığı`nda görevli olduğu belirtilen ve adı henüz açıklanmayan astsubay beraberinde eşi ile birlikte pazarda alış veriş yaparken, arkadan yaklaşan ve yüzleri maske ile kapalı 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganların başına silahla ateş açtığı Astsubay ağır yaralandı.
 
DURUMU KRİTİK 

Saldırganlar olay yerinden kaçarken, Astsubay`a ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldıralan Astsubay`ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis, olayın ardından saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Bölgeye çok sayıda Özel Haraket Polis timleri de sevk edildi.

haber 7



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki