EKŞİOĞLU MAHALLESİ'NDE CAMİİ TEMELİ ATILDI

7.08.2015 14:06:42

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi'nde hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapımı başlayan Hacı Fatma Talip Kahraman Camii'nin temeli atıldı.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi’nde hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan Hacı Fatma Talip Kahraman Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine; İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Müftü Muhammet Suiçmez ve mahalle sakinleri katıldı.

 

Temel atma merasiminde konuşan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız; ‘’Burada sadece bir camii değil İslam kültür merkez,  bir küllüye oluşturuluyor. Burada sadece ibadetlerini değil, insanlarımızın İslami eğitimlerini tamamlamalarını ve İslam kültürlerini de öğrenmelerini istiyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun, ’ ’dedi.

 

 

 

 

 

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz adına törende söz alan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin; ‘’Dini görevlerini yerine getiren, ilmini ifşa eden insanları her zaman takdir etmişimdir. Bu caminin yapımında katkısı bulunan Kahraman ailesine, dernek yönetimine, mahalle muhtarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.’’dedi.

 

 

 

 

 

 

Temel atma töreni Müftü Muhammet Suiçmez tarafından yapılan dua ile gerçekleştirildi. Törenin ardından çalışanlara ve mahalle halkına yemek dağıtımı yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı